Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Bruno Banani - lenjerie intimă și costume elegante, o adevărată plăcere a modei

Bruno Banani este o companie germană de modă cu sediul în Chemnitz. Pe 11 martie 2009, Bruno Banani a lansat o gamă de produse folosind fibra ecologică Biophyl de la Advansa, cu clasificarea standard Oeko-tex de clasa 1. De asemenea, brandul produce costume de baie care îți vor pune în evidență feminitatea. Pregătește-te de plajă și alege costumul de baie Bruno Banani potrivit dorințelor și nevoilor tale.

Costume baie Bruno Banani

Indiferent unde plănuiești să-ți petreci vacanțele și clipele de relaxare, cu siguranță că îți dorești să rezervi câteva zile și pentru relaxarea la soare, la mare sau la piscină. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie de un costum de baie în care să te simți în primul rând confortabil și fără inhibiții. În funcție de preferințele tale și de ce se potrivește siluetei, poți alege costume de baie întregi sau din 2 piese și poți experimenta cu imprimeurile sau culorile până găsești exact combinația care te reprezintă. Costumele de baie Bruno Banani online arată senzațional cu pielea bronzată, așa că adaugă unul în colecția ta și poartă-l după ce ai stat câteva zile la soare și pielea ta are o culoare care contrastează frumos cu nuanțele și imprimeurile costumului de baie. Iar dacă vrei să ieși în evidență, Bruno Banani are soluția! Un costum de baie Bruno Banani pentru fiecare zi de stat la plajă!

Costume baie damă Bruno Banani

Dacă planifici o vacanță într-o destinație exotică sau îți plac weekendurile la piscină, ai venit la locul potrivit în care găsești costume de baie 2 piese și costume de baie întregi Bruno Banani din cele mai inovatoare materiale și cu modele interesante. Modelele, stilurile și mărimile sunt dintre cele mai variate, așa că, orice ai avea nevoie, de la un costum de baie XS Bruno Banani până la costume baie cupa D, sigur găsești ceva pe placul tău.