1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la Banana Republic163

BANANA REPUBLIC - îmbrăcăminte ultra casual din California

Nu ți-e tocmai ușor să găsești haine pentru care să îți placă într-o mare de oferte? Ei bine nu-ți mai face probleme! ABOUT YOU împreună cu Banana Republic online s-au gândit în timp la toate și îți dau întâlnire, zilnic, la această categorie pentru ca tu să-ți cunoști stilul și să poți explora, în voie, cât mai multe combinații stilistice.

Tricou Banana Republic

Sunt piese vestimentare versatile si de nelipsit in orice dressing, cum ar fi tricourile cu mânecă scurtă Banana Republic și tricourile cu mânecă lungă. Fie că decizi să le asortezi cu o pereche de pantaloni clasici Banana Republic, cu o pereche de jeanși fit Banana Republic sau cu o pereche de bermude ori o fustă Banana Republic, vei arăta perfect.

Îmbrăcăminte Banana Republic online

Și dacă nu ești încă pe deplin convins, pe platforma ta online de fashion, unde găsești cea mai mare varietate de produse, sigur trebuie să vezi gecile și jachetele Banana Republic, care completează orice ținută. Așa că, dacă vrei să porți îmbrăcăminte Banana Republic intra pe ABOUT YOU și… să-nceapă shoppingul! Ai item-uri perfecte pentru orice ocazie, în combinații nenumărate. Trebuie doar sa intri în mood și să-ți descoperi piesele preferate din multitudinea de opțiuni. În cazul în care ești pe punctul de a-ți alege hainele de zi cu zi de la Banana Republic, atunci este sigur faptul că nu vei regreta alegerea!

ABOUTYOUWoohooYOU
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 30.06.2022 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie