Season Sale

Fitness Motivator

    Sale
Descoperă mai mult

Bustieră sport

Purtarea unei bustiere sport, în special în timpul antrenamentelor intense cu multă mișcare fizică, are multe avantaje. Cu funcția de susținere, bustiera sport reduce auto-mișcarea sânilor cu până la 75%, previne tensiunea din zona spatelui și a umerilor și asigură o potrivire optimă și ideală și nu ai dificultăți la respirație. Găsește-ți bustiera sport perfectă la reducere și concentrează-te pe performanța ta în timpul următorului antrenament.

Tricoul fitness

În primul rând, ar trebui să te decizi pentru ce sport de fitness ai nevoie de un tricou sport. În sporturile dinamice, cum ar fi spinning, este un avantaj dacă tricoul este strâmt pentru a absoarbe transpirașia și să lase pielea uscată. Pentru antrenametele cu greutăți poți să alegi un tank-top sau un tricou mai larg. Bluzele sunt o alegere bună, în special dacă faci pauze între sesiuni pentru a nu ți se răcii corpul și implicit mușchii. De asemenea, regula de vârf atunci când cumperi un tricou sport ar trebui să fie aceea de a te simții confortabil în el în orice moment.

Leggings sport

Leggins sport sunt disponibili într-o gamă foarte variată. Fie cu print, unicolor sau cu aplicații? Important este că îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie. În plus, strângerea trebuie să se potrivească caracteristicilor și nevoilor corpului tău. Sfat: O bandă largă pe talie te face să pari puțin mai îngustă. În plus, inserțiile de plasă nu numai că arată superb, dar oferă și o circulație optimă a aerului.

Sneakerși fitness

Sneakerșii de fitness potriviți fac parte dintr-un echipament de fitness bun. Pentru a cumpăra sneakerșii perfecții trebuie verificată susținerea tălpii, să aibă o anumită amortizare. Dacă ridici greutăți, ai nevoie de o stabilitate bună pentru oasele tale. Sportivii care preferă stepperul sau banda de alergat, trebuie să fie atenții la amortizare.

Lista pentru fitness

Te-ai gândit la toate? Prosop, sticlă, sneakerșii fitness și îmbrăcămintea? Abonaentul la sală și gelul de duș? Multe lucruri pentru un timp atăt de scurt! Pentru a avea totul rapid pregătit, la noi găsești tot ceea ce ai nevoie pentru ca antrenamentele tale să fie de succes. Gențile sau rucsacurile de sport, sunt concepute de obicei cu diferite compartimente pentru a avea toate lucrurile organizate și să apuci totul rapid!