ABOUT

Sustenabilitate

  Descoperă mai mult

  Ne pasă!

  Moda reprezintă pentru noi libertatea de a ne exprima personalitatea prin stil. Pentru ca această libertate să existe și în viitor, dăm multă importanță la asumarea responsabilității când vine vorba de cum ne comportăm cu lucrurile de care ne pasă. Moda înseamnă nu numai individualitate și exprimare, ci și responsabilitate pentru planetă și oamenii, care trăiesc pe ea.

  Going Green

  În procesul de confecționare, îmbrăcămintea noastră trece prin numeroși pași, care necesită un grad mare de responsabilitate: de la condițiile de muncă în fabrici până la impactul acestora asupra oamenilor și mediului înconjurător. Viitorul planetei noastre depinde de comportamentul nostru - fiecare dintre noi poate face câte un pas către un viitor mai verde. Pentru a îți ușura căutarea după modă sustenabilă, am ales pentru tine produsele care îndeplinesc acest criteriu și le-am grupat într-o categorie.

  Materiale sustenabile

  Această etichetă identifică produsele confecționate din materiale sustenabile. Acestea includ produsele care sunt confecționate prin utilizarea materiilor prime regenerabile sau deşeurilor. Ca de exemplu: in și Lyocell, precum și materiale reciclate.

  Bumbac Bio

  Această denumire definită de ABOUT YOU este acordată produselor care conțin bumbac organic. Asta înseamnă că materia primă provine dintr-o recoltă unde este interzisă utilizarea îngrășămintelor și pesticidelor. Dacă dai click pe eticheta de sustenabilitate poți afla mai multe despre certificarea produsului.