BUFFALO x J1MO71 by Lisa & Lena

Be Yourself. #NOTLIKED

  Descoperă mai mult

  Out now: BUFFALO x J1MO71 by Lisa & Lena

  Gemenele Lisa și Lena au creat proprii sneakerși pentru Buffalo pe care îi poți cumpăra acum de pe ABOUT YOU! Partea interesantă: Urmăritorii vedetelor de pe Instagram au avut ocazia să participe la designul unui model de sneakerși și să decidă cum să fie pictat de Lisa și Lena.

  Behind the Scenes

  Aici sunt create stilurile individuale ale colecției Lisa și Lena. Pe lângă creativitate, procesul de prezentare este și despre concentrare și instinct.

  Sneaker-ul „Graffiti” a fost dezvoltat de Lisa și Lena împreună cu comunitatea de pe social media. Prin intermediul Instagram Stories, urmăritorii au putut să voteze motivele care să apară pe sneakers. Rezultatul: Un sneaker al cărui design reprezintă creativitate, dezvoltare personală și individualitate. We love! Stilul „neon” este prezentat de Lisa și subliniază stilul ei curajos, dar autoreflexiv.

  Be Yourself. #NOTLIKED

  Un sneaker din denim? Yes please! Piesa cheie a Lenei este Denim Style în diferite nuanțe. Mesajul din spatele sneakersului: “Think about what makes you special, what makes you different. Think about something that you really like about yourself – that’s the ‘like’ that counts.”