E prima ta comandă? Ai-20% EXTRA de la 320lei5

MINUS20Activează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde
Tricouri & cămăși sustenabile3.826
Tricou 'Spooky' de la Derbe pe verde

Derbe

137,90 lei162,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Category Teaser_RO_Nachhaltigkeit_H
Tricou de la JACK WOLFSKIN pe maro

JACK WOLFSKIN

139,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
Tricou funcțional de la ODLO pe albastru

ODLO

234,90 lei279,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
Tricou de la Filippa K pe alb

Filippa K

279,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL
MasterCardVisaPlata rambursPayUFan Courier

Cămăși pentru bărbați și tricouri sustenabile, din materiale prietenoase cu mediul

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă folosirea cât mai eficientă a resurselor, tehnici de fabricație prietenoase cu mediul, utilizarea responsabilă a materialelor și condiții de muncă echitabile. Pe About You, găsești produse marcate ca fiind sustenabile, dacă îndeplinesc cel puțin unul din aceste criterii. Orice pas în direcția bună poate avea un impact major în protejarea mediului, așa că dacă alegi să cumperi produse sustenabile, ești, împreună cu noi, parte din această mișcare.

Cămăși pentru bărbați din materiale atent selecționate

Conceptul de sustenabilitate este din ce în ce mai prezent în modă și ne bucurăm că putem să ne alăturăm acestor eforturi. Suntem transparenți, așa că știi tot timpul ce cumperi, de unde provin materialele produselor de pe site și ce conțin. Faci alegeri informate împreună cu noi și ajutăm la protejarea planetei. De exemplu, în categoria de cămăși și tricouri sustenabile pentru bărbați, găsești diverse modele pentru diferite ocazii, din materiale naturale, sustenabile, în care te vei simți minunat.

Tricouri de calitate pentru bărbați, fabricate cu grijă pentru mediu

Pe About You, magazinul online de modă unde găsești mereu lucrurile de care ai nevoie la cele mai bune prețuri, suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem. Încercăm în permanență să aducem în gama de produse haine, încălțăminte și accesorii cât mai sustenabile, cu respect pentru natură, de care tu să te bucuri mult timp. În categoria de haine sustenabile pentru bărbați, modelele de tricouri casual nu sunt doar atrăgătoare, ci și create cu respect pentru mediu. Alege modelele tale preferate și poartă-le așa cum îți dorești, în combinații care te avantajează și te ajută să-ți exprimi personalitatea, pentru că About You este despre ALL OF YOU!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Tricouri & cămăși sustenabile, Eco-Friendly materialTricouri & cămăși sustenabile, STricouri & cămăși sustenabile, STricouri & cămăși sustenabile, MTricouri & cămăși sustenabile, M
Modă bărbați
Branduri bărbați
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 28.10.2021 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 About You AG & Co. KG