DEAL DAY: -20% la TOT5

20SALEActivează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde
Boxeri pentru bărbați2

Ai văzut toate produsele din categoria Boxeri

Descoperă alte produse din categoria Boxeri

Boxeri Calvin Klein – pentru un plus de încredere

Calvin Klein a transformat lenjeria intimă într-o declarație publică de stil. Iubitorii de boxeri Calvin Klein și alte piese de lenjerie create sub acest brand aleg nu numai confortul și calitatea, ci și să facă o declarație îndrăzneață despre gusturile lor și, mai ales, despre încrederea în ei înșiși. Lenjeria intimă Calvin Klein este un simbol al statutului, iar bărbații care o poartă se simt asemenea unui sex-simbol. Și pe bună dreptate! Când ești confortabil în propria piele și emani încredere prin toți porii, nimeni nu îți poate rezista.

Spune lumii cine ești cu boxerii Calvin Klein

Legendari datorită benzii din jacard pe care este inscripționat în litere îndrăznețe numele brandului și cumpărați de milioane de bărbați datorită confortului extraordinar, diferitele modele de boxeri Calvin Klein sunt un must-have pentru orice bărbat modern. Este adevărat, tendințele se schimbă, dar unul dintre atuurile acestor boxeri bărbați Calvin Klein este că nu se vor demoda niciodată. Ca un însemn al statutului privilegiat al bărbatului de succes care știe pe ce cheltuiește banii și nu se sfiește să arate acest lucru lumii, acești boxeri sunt regii lenjeriei intime și nimeni nu îi poate detrona.

Alege confortul și senzualitatea boxerilor Calvin Klein

Boxerii Calvin Klein sunt creați pentru a se potrivi oricărui tip de corp și oricărei categorii de vârstă. Cusătura impecabilă îi împiedică să își schimbe poziția sau să se ridice chiar și în timp ce ridici greutăți la sala de fitness. Creați pentru a se adapta perfect anatomiei masculine și asigurând suport total, acești boxeri Calvin Klein bărbați permit celor care îi poartă să se miște în voie. Materialul, bumbac și microfibră de calitate excepțională, se mulează perfect și permite pielii să respire. Țesătura moale și fină nu produce mâncărimi și este deosebit de durabilă, rezistând spălării la mașină. Modelele de boxeri Calvin Klein, disponibile într-o varietate de culori și lungimi, își vor păstra forma inițială de-a lungul timpului, pentru ca tu să îi afișezi cu mândrie și să faci o declarație de stil.