Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Reebok Sport604

Adidașii Reebok Sport și îmbrăcămintea sport nu se demodează niciodată

La început a fost pantoful de alergare Foster – într-un mod asemănător începe triumful mondial al brandului sportiv Reebok Sport. Succesul acestei mărci se datorează cu siguranță capacității de inovare și forței irepresibile a companiei. Și desigur, îmbinarea dintre înalta calitate, funcționalitatea excelentă și combinația între moda casual din timpul liber și cea sportivă. Adidașii Reebok Sport și îmbrăcămintea sport pun accent, în primul rând, pe design-uri extraordinare și moderne, culori diverse, croieli care pun în valoare corpul și dragostea pentru detalii de care aproape niciun alt brand sportiv nu dă dovadă. Îmbrăcămintea Reebok Sport te pune cu siguranță în valoare – fie în viața de zi cu zi, acasă sau pe stradă. Mai presus de toate, lanțul de modă este cunoscut pentru adidașii Reebok Sport, care au încetat de mult să fie folosiți doar în domeniul sportului. Acest stil de încălțăminte este potrivit și pentru o sesiune de shopping în oraș, pentru o zi obositoare la birou, pentru școală sau sesiunea de examene de la universitate. Rareori pantofii sport au fost atât de versatili precum aceste modele. Colecția brandului include pantofi, dar și tricouri sport, pantaloni pentru alergare, hanorace Reebok Sport și multe altele. Niciodată nu a fost atât de ușor să creezi o ținută individuală atât pentru sport, cât și pentru timpul liber.

Reebok Sport se concentrează pe colecții diversificate

În 1895, anul în care a fost fondată linia internațională de modă, chiar și fondatorul Joseph William Foster probabil că nu știa ce val va provoca. La Bolton, Anglia de Nord, acesta a dezvoltat o pereche de pantofi de alergare, pe care a echipat-o cu crampoane. Acest eveniment poate fi denumit nașterea unuia dintre cele mai mari branduri sportive din lume, care a fost numit pentru prima dată J. W. Foster și Sons, iar în prezent este cunoscut sub numele de Reebok Sport. La început, afacerea de familie a fost doar furnizor pentru sportivii de la nivel local și național, până când întreaga lume a sporturilor a aflat de compania producătorului englez, la Jocurile Olimpice de la Paris, în anul 1924. În 1958, nepoții Fosters au acordat mărcii Reebok denumirea distinctivă, care în limba afrikaans înseamnă antilopă cerb. În prezent, sportul este încă o prioritate pentru Reebok și adidașii Reebok Sport sunt prima alegere pentru o mare varietate de sporturi. Colecțiile variate acoperă domeniile: atletism, antrenament, crossfit, mers pe jos, yoga, baschet, tenis și multe altele. Brandul este cunoscut în întreaga lume, în special pentru pantofii Reebok Sport.

Magazin online Reebok Sport pe ABOUT YOU

Cumpără Reebok Sport și Reebok Classics pe ABOUT YOU, o selecție uriașă de adidași și o mare varietate de îmbrăcăminte de la brandul devenit cult, Reebok Sport. Pantofii se simt foarte ușori în picior și, la fel ca îmbrăcămintea, oferă o senzație de confort la purtare, care va adăuga o notă sportiv-casual ținutei tale. Aici poți alege între ținute foarte atrăgătoare, colorate și jucăușe, până la îmbrăcăminte sport, clasică și funcțională. Piesele vestimentare din domeniul sportului sunt folosite nu numai de amatori, ci și de mulți profesioniști care se bazează pe reputația și experiența Reebok. Acum depinde de tine – ce articol vestimentar nou vei alege? Descoperă varietatea în magazinul online Reebok Sport pe ABOUT YOU!